Banax Koós SI7000P harcsázó orsó

Akció Ingyenes szállítás
Teljes ár
51.450 Ft

Gyártó

Termék kód
21601702

Weight
1.07 kg

Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

Banax Koós SI7000P harcsázó orsó Kivitelezéséhez rengeteg tapasztalatra és hozzáértésre volt szükség, erről árulkodik minden apró részlete. A kiegyensúlyozott, bivalyer több

Kivitelezéséhez rengeteg tapasztalatra és hozzáértésre volt szükség, erről árulkodik minden apró részlete. A kiegyensúlyozott, bivalyerős első fékrendszer precízen állítható, ami különösen nagy szerepet kap a fárasztás alatt.

A 6 darab rozsdamentes golyóscsapágy alkalmazása, és a remek, lassított áttétel (3.7:1) használata sokkal nagyobb erőátvitelt eredményez. A kis áttétel a nagyméretű dob alkalmazása miatt egyáltalán nem hátrány. Sőt, további különlegessége ennek a robusztus orsónak a hidegen sajtolt dúralumínium dob. A dupla vastag dobtengely és a zárt, akár a tengervíznek is ellenálló csapágyak garantálják a hosszú élettartamot. Az orsóra tökéletes működésű letapadás mentes első fék került.

Nagy előnye, hogy használatával elkerülhetjük a fárasztott hal hirtelen kirohanásaiból adódó halvesztést. Az orsó fékjét érdemes már a horgászat előtt oly módon beállítani, hogy összhangban legyen a szerelék többi elemével. Az orsó dobján található fékerő állító csavar használatával a fárasztás menete gyorsan és hatékonyan kontrolálható. A nagytestű halak fárasztásakor elengedhetetlen a megbízható felszerelés. A fémházzal készült orsó nem csak megjelenésében, de minőségében is a felsőkategóriába tartozik.

Termék paraméterei
Fékrendszer Predná brzda
Orsó Kov
Súly 945 g
Kapacita cievky 0,52 mm / 240 m
Materiál tela navijáka Kov
Počet ložísk 6
Prevodový pomer 3,7:1
V balení 1