Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Akció -33% Újdonság
2 éves garancia 14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Arno

Termék kód
20819999

Teljes ár
21.060 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
31.600 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
33% (10.540 Ft ÁFÁ-val)

Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.

A kedvezőbb árfekvésű orsószortimentet bővíti az Arno Vertix 10000-es méretű nagyhalas orsója. Akár a távdobással vagy távoli horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújt ezen kivitel heavy feederekre vagy erősebb bojlis vagy surf botokra. több

A kedvezőbb árfekvésű orsószortimentet bővíti az Arno Vertix 10000-es méretű nagyhalas orsója. Akár a távdobással vagy távoli horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújt ezen kivitel heavy feederekre vagy erősebb bojlis vagy surf botokra.

A Vertix egy igazán robosztus méretekkel rendelkező nagyhalas orsó, mely akár a pontyozások, amurhorgászat során, helyt tud állni, igazán strapabíró kivitele miatt. Felkapókarja erősített, ahogyan a karja is, amely végén egy igazán robosztus, nagy méretű fogantyú található.

Ezzel nem okozhaz problémát a nagyobb súlyok bevontatása, sőt a kapitális halak fárasztása sem, kiváló fogást garantál. Az orsó masszív alumínium dobjára 0.20-as zsinórból, akár 200 méter is felcsévélhető, amely igazán előnyös lesz, ha vékony zsinórral akarunk horgászni, de ha távolabbi célt keresünk, akkor a tartozék grafit pótdob 360 méter 0,35 mm-es zsinór befogadására képes.

A dob mellett egy zsinór betekerődést gátló műanyag betét is funkcióját bővíti, mely akár a kezdőbb, távdobást elsajátítani kívánó horgászoknak is egy megfelelő alternatívává állítják.

Fékrendszer predná brzda
Orsó Hliník + grafitová náhradná cievka
Súly 654 g
Kapacita cievky 0,20 mm / 200 m
Materiál tela navijáka grafit + kov
Počet ložísk 7+1
Prevodový pomer 4,1:1
V balení 1