A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Csomagpontok nyitvatartási ideje rendszeresen frissül.

Arno Triarex 6000 Orsó AKCIÓ 1+1!

Utolsó darabok Ingyen szállítás
2 éves garancia Ingyenes szállítás 14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Arno

Termék kód
P00117

Teljes ár
14.030 Ft ÁFÁ-val

Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. A Triarex 6000-es méretű univerzálisan használható, könnye... több

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek.

A Triarex 6000-es méretű univerzálisan használható, könnyed elsőfékes orsó is ezt a szegmenst bővíti. A modellen egy komfortos fogantyú kapott helyt, mely csatlakozik a könnyed súlyt garantáló grafit orsóházba, ami 5.2:1 áttétellel és megfelelő fékrendszerrel van szerelve.

Elsőfékes modell, nagy zsinórkapacitással, 35-ös zsinórból is 350 méter bőven elfér a dobon, sőt egy pótdob is tartozék, így akár 2 eltérő vastagságú zsinór is kéznél lehet a horgászat idején, alkalmazkodva a helyzetekhez.

A modellhez monofilt zsinór hsználatát javasoljuk.

A kezdő harcsásokon túl, univerzális elsőfékes kivitele miatt, módszertől függetlenül megfelelő alternatíva, ha a választásnál fontos a kedvező ár-érték arány képviselete.

Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
6000 3 Elsőfék 5.2:1 Grafit 1 db pótdob 0,30 mm / 350 m 320 g
Fékrendszer Predná brzda
Orsó 1 ks náhradná cievka
Súly 320 g
Orsó felépítése Grafit