A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Csomagpontok nyitvatartási ideje rendszeresen frissül.

Arno Transport 1,93m bojlis bottartó táska

Akció Újdonság Ingyen szállítás
2 éves garancia Ingyenes szállítás 14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Arno

Termék kód
73246193

Teljes ár
8.360 Ft ÁFÁ-val

Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.
KS

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a praktikus bojlis bottartó táska is, mely remek szolgálatot fog tenni a kétrészes, nagyobb szállítási hosszal bíró bojlis botok tárolása és szállítása során. több

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a praktikus bojlis bottartó táska is, mely remek szolgálatot fog tenni a kétrészes, nagyobb szállítási hosszal bíró bojlis botok tárolása és szállítása során.

A kellően gerinces, többnyire 2 részes távdobó bojlis botokat, az azohoz illő, nagy méretű orsókkal sokször nem könnyű szállítani. De, akik inkább a 2 részes botokat preferálják, nekik tökéletes megoldás és alternatíva lesz ez a botzsák, mely megóvja botjainkat szállítás és tárolás során is, az esetleges kellemetlen sérülésektől, felületi karcolásoktól.

3 darab, akár két részből álló bot fér el benne kényelmesen, természetesen orsóval együtt, mivel erre külön kialakított rész áll rendelkezésre. Az orsótartó rekesz mellett, a botok végeinek is kialakításra kerültek külön zsebek, plusz lekötők, melyek garantálják a fix elhelyezést.

A táska oldalán egy 120 cm-es csatos zseb is helyt kapott, melyben mertőháló vagy akár egy ernyő is könnyedén elhelyezhető.

Tapasztalattól függetlenül ajánott termék, azon horgászok számára, akik szeretik a hosszabb, kétrészes horgászbotokat.