Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Arno Takara bojlis merítőnyél

Akció -22% Újdonság
14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Arno

Termék kód
71705181

Teljes ár
7.470 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
9.620 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
22% (2.150 Ft ÁFÁ-val)

Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. Ezt a szegmenst bővíti a Takara bojlis és nagyhalas horgászati szükségleteket lefedő karbon kompozit bojlis merítőnyél is. több

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. Ezt a szegmenst bővíti a Takara bojlis és nagyhalas horgászati szükségleteket lefedő karbon kompozit bojlis merítőnyél is.

Jelen 180 cm-es 1 részes változat a nagyobb pontyok, illetve amurok merítéséhez ad egy tökéletesen masszív kart, így nagyobb, akár bojlis fejekhez is ajánljuk ezt a változatot. EVA, csúszásmentes betétekkel is rendelkezik, mely garantálja a legbiztosabb tartást. Menete teljesen szabványos, mely univerzális használhatóságot biztosít. Tapasztalattól függetlenül ajánlott, kedvező árú megoldás, akár a nagyobb pontyok merítéséhez is.

V balení 1