Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Arno Megido orsó - Méret: 7000

Akció -26% Utolsó darabok Ingyenes szállítás
2 éves garancia 14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Arno

Termék kód
20423700

Teljes ár
9.210 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
12.500 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
26% (3.290 Ft ÁFÁ-val)

Varianta neexistuje
Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. A Megido, igazán egyedi, fekete-vörös árnyalatú külsővel rendelkező több méretben elérhető orsó is ezt a vonalat bővíti. több

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. A Megido, igazán egyedi, fekete-vörös árnyalatú külsővel rendelkező több méretben elérhető orsó is ezt a vonalat bővíti.

A megkapó küllemű, masszív grafit testben 12 csapágy garantálja a sima, megfelelő futásteljesítményt. Nyomógombosan behajtható karja végén, fogantyúja kellemes használatot biztosít, legyen szó nagyobb súlyú műcsalikról, szerelékekről egyaránt.

Az orsó alumínium dobjára kellő mennyiségű fonott zsinór csévélhető, ami jó szolgálatot fog tenni a pergetések alkalmával. Tapasztalattól függetlenül ajánlott orsó, mely azon horgászoknak is jó variánst nyújt, akik ismerkednek a pergető horgászattal vagy csupán egy kedvezőbb árfekvésű orsót kerestek.

A pergetés mellett, elsőfékes kivitele miatt, univerzálisan alkalmazható modell, mely akár kisebb harcsák horgászatához is megfelel.

Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás
6000 12 Elsőfék 5,1:1 Grafit Alumínium 0,35 mm / 195 m
7000 12 Elsőfék 5,1:1 Grafit Alumínium 0,40 mm / 195 m
Fékrendszer Predná brzda
Orsó Hliník
Kapacita cievky 0,35 mm / 195 m
Materiál tela navijáka Grafit
Počet ložísk 12
Prevodový pomer 5,1:1