A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Arno Massive kerek versenyhaltartó

Akció Újdonság Utolsó darabok Ingyen szállítás
Ingyenes szállítás
Gyártó
Arno

Termék kód
72093250

Teljes ár
12.160 Ft ÁFÁ-val

Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a versenyek alatt is használható, a békéshalak, pontyok, keszegfélék biztonságos tárolására tökéletesen alkalmas, kerek Massive haltartó is. több

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a versenyek alatt is használható, a békéshalak, pontyok, keszegfélék biztonságos tárolására tökéletesen alkalmas, kerek Massive haltartó is.

50 cm-es átmérővel rendelkezik, ami garantálja a halak nyugodt körülmények közötti elhelyezését. Ez az átmérő 2,5 méteres hosszal társul, ami versenyhorgászatra is kiváló választássá teszi, a halak tökéletes tárolásához.

Menete szabványos dönhető csatlakozóval van ellátva, mely leszúrókkal és versenyláda adapterekkel is lehetővé teszi annak rögzítését.

Az alján természetesen ennek a típusnak is rögzítőfülek találhatóak, mellyel, ha olyan a vízterület, könnyedén lesúlyozható a háló, de szárítás során is praktikumként szolgálnak.

Ajánlott kiegészítő, verseny vagy hétköznapi pecákhoz is, szem előtt tartva a halak biztonságos tárolását.

Hossz 250 cm
Anyag Sieťovina