Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Arno Massive kerek versenyhaltartó

Akció Újdonság Utolsó darabok
Gyártó
Arno

Termék kód
72093250

Teljes ár
12.640 Ft ÁFÁ-val

Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a versenyek alatt is használható, a békéshalak, pontyok, keszegfélék biztonságos tárolására tökéletesen alkalmas, kerek Massive haltartó is. több

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a versenyek alatt is használható, a békéshalak, pontyok, keszegfélék biztonságos tárolására tökéletesen alkalmas, kerek Massive haltartó is.

50 cm-es átmérővel rendelkezik, ami garantálja a halak nyugodt körülmények közötti elhelyezését. Ez az átmérő 2,5 méteres hosszal társul, ami versenyhorgászatra is kiváló választássá teszi, a halak tökéletes tárolásához.

Menete szabványos dönhető csatlakozóval van ellátva, mely leszúrókkal és versenyláda adapterekkel is lehetővé teszi annak rögzítését.

Az alján természetesen ennek a típusnak is rögzítőfülek találhatóak, mellyel, ha olyan a vízterület, könnyedén lesúlyozható a háló, de szárítás során is praktikumként szolgálnak.

Ajánlott kiegészítő, verseny vagy hétköznapi pecákhoz is, szem előtt tartva a halak biztonságos tárolását.

Hossz 250 cm
Anyag Sieťovina