Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Arno Kingfisher nyeletőfékes orsó

Akció Újdonság
2 éves garancia 14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Arno

Termék kód
P20036300

Teljes ár
0 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. A Kingfisher egy közkedvelt nyeletőfékes fékrendszerrel rendelkező kivitel, 3 méretben, masszív grafit testtel és alumínium dobbal (+ grafit pótdobbal) felvértezve, sok módszernél remek megoldást szolgáltatva. több

Méret Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Arno Kingfisher nyeletőfékes orsó 3000 Raktáron 2 - 4 nap 12.610 Ft
Arno Kingfisher nyeletőfékes orsó 5000 Raktáron 2 - 4 nap 13.610 Ft
Arno Kingfisher nyeletőfékes orsó 6000 Raktáron 2 - 4 nap 14.330 Ft

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. A Kingfisher egy közkedvelt nyeletőfékes fékrendszerrel rendelkező kivitel, 3 méretben, masszív grafit testtel és alumínium dobbal (+ grafit pótdobbal) felvértezve, sok módszernél remek megoldást szolgáltatva.

Futása könnyed, mely a belső csapágyazásnak és szerkezetnek köszönhető, ami egy letiszult, egyszerű külsejű, mégis masszív grafit testben kapott helyt. A test mellett egy ergonómikus, kellemes fogású fém hajtókar garantálja a nagyobb súlyok tökéletes bevontatását.

Természetesen alumínium dobbal rendelkezik, mely mellett egy grafit pótdob is helyt kapott a dobozban. Letapadásmentes elsőfékkel van tervezve, mely kiegészült egy praktikus, bekapcsolható nyeletőfékkel, ez az orsó alján található. Igény szerinti erősségben beállítva, majd bekapcsolva, akár teljesen szabadonfutóvá lehet állítani az orsót, a kapások erejéig. Ez 2 vagy több botos és éjjeli pecákon magas előnyt prezentál.

Univerzálisan használható. megfelelő elsőfékkel rendelkező modell mind a 3 méret, melyek tökéletesek szinte bármilyen fenekező vagy egyéb módszerhez, a feederezéstől, a süllőzésig. Tapasztalattól függetlenül ajánlott orsó, mely azon horgászoknak is jó variánst nyújt, akik egy jó funkcionalitású, kedvezőbb árfekvésű orsót kerestek.

Fékrendszer Predná brzda + voľnobežná brzda
Orsó Hliník + Grafit náhradná cievka
Súly 332 g
Kapacita cievky 0,20 mm / 200 m
Materiál tela navijáka Grafit
Počet ložísk 10+1
Prevodový pomer 5,1:1