Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Arno Kingfisher nyeletőfékes orsó

Akció Újdonság
2 éves garancia 14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Arno

Termék kód
P20036300

Teljes ár
0 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. A Kingfisher egy közkedvelt nyeletőfékes fékrendszerrel rendelkező kivitel, 3 méretben, masszív grafit testtel és alumínium dobbal (+ grafit pótdobbal) felvértezve, sok módszernél remek megoldást szolgáltatva. több

Méret Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Arno Kingfisher nyeletőfékes orsó 3000 Raktáron 2 - 4 nap 11.420 Ft
Arno Kingfisher nyeletőfékes orsó 5000 Nincs raktáron 14.150 Ft
Arno Kingfisher nyeletőfékes orsó 6000 Nincs raktáron 14.900 Ft

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. A Kingfisher egy közkedvelt nyeletőfékes fékrendszerrel rendelkező kivitel, 3 méretben, masszív grafit testtel és alumínium dobbal (+ grafit pótdobbal) felvértezve, sok módszernél remek megoldást szolgáltatva.

Futása könnyed, mely a belső csapágyazásnak és szerkezetnek köszönhető, ami egy letiszult, egyszerű külsejű, mégis masszív grafit testben kapott helyt. A test mellett egy ergonómikus, kellemes fogású fém hajtókar garantálja a nagyobb súlyok tökéletes bevontatását.

Természetesen alumínium dobbal rendelkezik, mely mellett egy grafit pótdob is helyt kapott a dobozban. Letapadásmentes elsőfékkel van tervezve, mely kiegészült egy praktikus, bekapcsolható nyeletőfékkel, ez az orsó alján található. Igény szerinti erősségben beállítva, majd bekapcsolva, akár teljesen szabadonfutóvá lehet állítani az orsót, a kapások erejéig. Ez 2 vagy több botos és éjjeli pecákon magas előnyt prezentál.

Univerzálisan használható. megfelelő elsőfékkel rendelkező modell mind a 3 méret, melyek tökéletesek szinte bármilyen fenekező vagy egyéb módszerhez, a feederezéstől, a süllőzésig. Tapasztalattól függetlenül ajánlott orsó, mely azon horgászoknak is jó variánst nyújt, akik egy jó funkcionalitású, kedvezőbb árfekvésű orsót kerestek.

Fékrendszer Predná brzda + voľnobežná brzda
Orsó Hliník + Grafit náhradná cievka
Súly 332 g
Kapacita cievky 0,20 mm / 200 m
Materiál tela navijáka Grafit
Počet ložísk 10+1
Prevodový pomer 5,1:1
V balení 1