Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Arno Giant Cat orsó 9000

Akció -14%
2 éves garancia 14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Arno

Termék kód
20855102

Teljes ár
22.480 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
26.040 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
14% (3.560 Ft ÁFÁ-val)

Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.

A kedvezőbb árfekvésű orsószortimentet bővíti az Arno Giant Cat nagyhalas orsója. Akár a harcsára való horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújt ezen kivitel. A Giant Cat modell egy igazán robosztus méretekkel rendelkező nagyhalas orsó, mely a harcsázások során, helyt tud állni, igazán strapabíró kivitele miatt. több

A kedvezőbb árfekvésű orsószortimentet bővíti az Arno Giant Cat nagyhalas orsója. Akár a harcsára való horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújt ezen kivitel. A Giant Cat modell egy igazán robosztus méretekkel rendelkező nagyhalas orsó, mely a harcsázások során, helyt tud állni, igazán strapabíró kivitele miatt.

A masszív, tekintélyt kívánó fekete színű, grafit testben, 13+1 csapágy garantálja a zökkenőmentes futásteljesítményt, ami 4,1:1 áttétellel párosul. A fékje optimálisan adagolja a zsinórt és elég erővel rendelkezik a nagyobb bajszosok fárasztása közben is. Az orsó masszív alumínium dobjára 0.40-es zsinórból, akár 280 méter is felcsévélhető, amely kapacitás az antennás harcsázások során is előnyös lesz más, kisebb orsókkal szemben. Akár a kezdő harcsahorgászathoz is biztonsággal ajánlott eszköz, bírni fogja a terhelést.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott orsó, mely azon horgászoknak is jó variánst nyújt, akik ismerkednek a harcsázással vagy csupán egy kedvezőbb árfekvésű orsót kerestek, a harcsázás mellett, elsőfékes kivitele miatt, univerzálisan alkalmazható nagyhalas modell.

Fékrendszer Predná brzda
Orsó Hliník
Súly 629 g
Kapacita cievky 0,40 mm / 280 m
Materiál tela navijáka Grafit
Počet ložísk 13+1
Prevodový pomer 4,1:1
V balení 1