Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Akció -14% Újdonság
2 éves garancia 14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Arno

Termék kód
20852801

Teljes ár
15.210 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
17.710 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
14% (2.500 Ft ÁFÁ-val)

Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. Az Arno Dynamic, igazán letisztult fekete külsővel rendelkező, univerzálisan használható, robosztusabb elsőfékes orsó is ezt a szegmens bővíti. több

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. Az Arno Dynamic, igazán letisztult fekete külsővel rendelkező, univerzálisan használható, robosztusabb elsőfékes orsó is ezt a szegmens bővíti.

Elsőfékes, megfelelően precíz fékrendszerrel szerelt orsó, mely a nehezebb igénybevételű horgászatokat is tolerálni fogja, erősebb bojlis, fenekező vagy harcsázó botokon egyaránt. Az orsó masszív alumínium dobjára 0.30-as zsinórból, akár 500 méter is felcsévélhető, amely kapacitás az antennás harcsázások során is előnyös lesz más, kisebb orsókkal szemben, Tapasztalattól függetlenül ajánlott orsó, mely azon horgászoknak is jó variánst nyújt, akik ismerkednek a harcsázással vagy csupán egy kedvezőbb árfekvésű, univerzális fenekező orsót kerestek.

Fékrendszer Predná brzda
Orsó Hliník
Súly 561 g
Kapacita cievky 0,30 mm / 500 m
Materiál tela navijáka Grafit
Počet ložísk 12+1
Prevodový pomer 4,1:1