Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Akció Utolsó darabok Ingyenes szállítás
2 éves garancia Ingyenes szállítás 14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Arno

Termék kód
P20042400

Teljes ár
19.000 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

Arno Discovery orsó Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. A Discovery orsó egy igazán robosztus szerkezeti elemekkel ell több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Arno Discovery 4000 Orsó oranžová Raktáron 2 - 4 nap 11.390 Ft
Arno Discovery 4000 Orsó modrá Raktáron 2 - 4 nap 12.020 Ft

Arno Discovery orsó

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek.

A Discovery orsó egy igazán robosztus szerkezeti elemekkel ellátott elsőfékes modell, mely a legnagyobb halak ellen is tökéletesen helytálló eszköze lehet a felszereléseknek.

A masszív, tekintélyt kívánó testben, 7+1 csapágy garantálja a zökkenőmentes futásteljesítményt, mely egy precíz, erős fékrendszerrel párosul.

Zsinórkapacitása kiemelkedő, 40-es zsinórból, akár 220 méter is feltekerhető alumínium dobjára.

Erősített hajtókarja egy gombnyomással behajtható, garantálva a praktikus és gyors szállíthatóságot, plusz a végén egy nagy méretű fogantyú is helyt kapott, mellyel a nagyon súlyok kitekerése is gyerekjáték lesz.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott orsó, mely azon horgászoknak is jó variánst nyújt, akik ismerkednek a harcsázással vagy csupán egy kedvezőbb árfekvésű orsót kerestek. A harcsázás mellett, elsőfékes kivitele miatt, univerzálisan alkalmazható modell, pontyozáshoz, feederezéshez vagy akár a távdobással ismerkedőknek is jó szolgálatot fog nyújtani.

Fékrendszer Predná brzda
Orsó Hliník
Súly 378 g
Materiál tela navijáka Grafit
Prevodový pomer 5.2:1
Kapacita cievky 0,40 mm / 220 m
Počet ložísk 7+1