Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Akció -11% Utolsó darabok
2 éves garancia 14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Arno

Termék kód
11067610

Teljes ár
9.450 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
10.670 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
11% (1.220 Ft ÁFÁ-val)

Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a folyóvízi úszózásra, keszegezésre, pontyozásra tökéletesen alkalmas, maximálisan erős bolognai bot is. több

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a folyóvízi úszózásra, keszegezésre, pontyozásra tökéletesen alkalmas, maximálisan erős bolognai bot is.

A letisztult külsejű bottest anyaga IM7-es carbon, mely tökéletes rugalmasságot és erőt kölcsönöz neki dobás és fárasztás során. A fekete és zöld átmenetes alap szín mellett, a nyele egy fehérrel körbevont egyedi mintázatot kapott, mely igazán egyedi a bolognai botok között. Stabil tartást garantáló békazáras orsótartója és a spiccen elhelyezett 2 db csúszógyűrű garantálja a módszerhez való tökéletes használati faktorokat.

A Poseidon változattól egy leheletnyivel erősebb, masszívabb az akciója, így megfelelő alternatíva erős folyami úsztatáshoz is. Tapasztalattól függetlenül tetszetős választás, ha egy praktikus, mégis brutál erős úszós botra van szükség.

Hossz 6 m
Súly 459 g
Szállítási méret 135 cm
Dobósúly 10 - 30g