Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Arno Carbon Feeder bot 4,2m/90g

Akció -22%
2 éves garancia 14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Arno

Termék kód
10081420

Teljes ár
17.720 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
22.690 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
22% (4.970 Ft ÁFÁ-val)

Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. Ezek a kiváló minőségű, mégis megfizethető árú Carbon-Feeder botok is ezt a portfóliót bővítik. több

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek. Ezek a kiváló minőségű, mégis megfizethető árú Carbon-Feeder botok is ezt a portfóliót bővítik.

Magában foglalja mindazon tulajdonságokat, melyeket a modern rezgőspicces pálcákkal szemben támasztanak a felhasználók. Könnyű, de kellő erővel rendelkező anyaguknak köszönhetően, jól terhelhetőek fárasztás során. Sic betétes gyűrűk, ergonómikus orsótartó és rendkívül kényelmes fogás jellemzi a botokat, természetesen a technikához kellő különböző erősségű spiccek kíséretében. Állóvízi pontyozáshoz tökéletes választást garantál a széria.

Hossz 4,2 m
Súly 360 g
Dobósúly 90 g
Prepravný Rozmer 146 g