Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Akció
14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Arno

Termék kód
P75096040

Teljes ár
0 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a praktikus A feeder horgászoknak legtöbb esetben praktikus és kis méretű kiegészítőkre van szükségük. Az etetőanyag és a csali tárolása is ilyet igényel. több

Méret Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Arno Aqua csalizó táska szett Small Nincs raktáron 12.360 Ft
Arno Aqua csalizó táska szett Large Nincs raktáron 17.130 Ft

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a praktikus A feeder horgászoknak legtöbb esetben praktikus és kis méretű kiegészítőkre van szükségük. Az etetőanyag és a csali tárolása is ilyet igényel.

Az Arno csalizó táska szett mindegyike egy hatalmas fő részből áll Becipzározható, átlátszó fedlappal rendelkezik, hogy eső vagy nagy szél esetén meg tudjuk óvni a benne lévő csalit a túlnedvesedéstől, vagy gondoljunk csak arra, ha véletlen élő csalit tárolunk benne és nedvességet kap a csonti. Nagyon jó, hogy átlátszó a teteje, mert így mindig tudjuk mi rejtőzik a dobozban. Ebben a fő részben kapott helyet több kivehető további kisebb tároló. Mindegyik magassága megegyezik, viszont alapterületük eltérő.

Ezek az edények természetesen vízállóak és egy olyan speciális anyagból készültek, melyek ellenállnak az összehajtások okozta repedezésnek, törésnek. Fogantyúval rendelkezik a tetején, így könnyen szállítható.

  • Small: 27x17x10 cm
  • Large: 26x36x10 cm
V balení 1