-8%
Teljes ár
1.400 Ft

Normál ár
1.530 Ft

Engedmény
8% (130 Ft)

Gyártó
AQUA-GARANT

Termék kód
AG550

Weight
0.8 kg

Varianta neexistuje

Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

Az Aqua Vital Swim pelletek beltartalma az Aqua Classic pelletekhez hasonlóan a pontyok tápanyagszükségletei alapján lett beállítva. A pellet különlegessége, hogy lebeg, éppen emiatt a tulajdonsága miatt a method horgászatban is különös jelentőséggel bír, erről a használat résznél olvashattok bővebben. több

Az Aqua Vital Swim pelletek beltartalma az Aqua Classic pelletekhez hasonlóan a pontyok tápanyagszükségletei alapján lett beállítva. A pellet különlegessége, hogy lebeg, éppen emiatt a tulajdonsága miatt a method horgászatban is különös jelentőséggel bír, erről a használat résznél olvashattok bővebben.

Fehérjetartalm magas, 33%. Többféle forrásból tevődik össze, melyek közt megtalálhatóak a legjobb minőségű állati fehérjék, a vérliszt illetve a halliszt is.

Természetesen tartalmaz növényi összetevőket is, melynek gerincét a búza, a repce, a napraforgó és a különösen értékes tápanyagokkal bíró gabona lepárlók adják. Ezek garantálják a pellet megfelelő szénhidrát és rosttartalmát, valamint a könnyű emészthetőségét.

Az esszenciális zsírsavak nagyon fontos szerepet töltenek be a halak tápanyagszükségletében, ehhez jutnak hozzá ugyanis a legnehezeben a víz alatt, természetes táplálékból. Ebből adódik, hogy azok a táplálékforrások, amikben ezek az értékes zsírok megtalálhatóak, a legkeresettebbek a víz alatti világban. A pelletben 2 féle is helyet kapott ezekből, a halolaj valamint a repceolaj, melyek tökéletesen kiegészítik egymást.

A fentiekből látható, mennyire teljes értékű táplálékforrás ez a pellet. Ez teszi teljes mértékben kikerülhetetlenné a halak számára.

Az Aqua Vital Swim pellet jó lebegő képességű, könnyedén aromázható bármilyen folyékony, vagy vízoldékony aromával, a csalógatóhatás további növelése érdekében. Ez azonban nem feltétlenül szükséges, alapvetően markáns, halas illata van.

Vízbe érkezve kifejezetten gyorsan bont, percek alatt behúzza a halat a közelből. Ez persze nem azt jelenti, hogy a pellet gyorsan feloldódik, csupán a halak számára érzékelhető összetevők kezdenek nyitni, és szétszóródni a környéken.

A method mixhez maximum 1/4-ed arányban érdemes használni. A felszálló szemcsék felkeltik a halak érdeklődését, és a kosár környékére vonzza őket.

Célhalak: ponty, kárász, keszegfélék, compó és még az amúr is.

Használat:

  1. Az Aqua Vital Swim pellet egy lebegő pellet. Ezt a tulajdonságát nagyszerűen használhatod, ha etetőanyagokhoz, más pelletekhez kevered. Ilyenkor a kosár fenékre érése után, ahogy bontani kezd az etetőanyag, az Aqua Vital Swim pelletszemek szép lassan elkezdenek a vízfelszín felé emelkedni. A gombóc teljes felbomlásáig, azaz kb 15-20 percig ezek a szemek szépen, folyamatosan törnek ki a kosárból. A vízközt táplálkozó halaknak is irányt mutatnak ezek a szemcsék a kosárhoz és a csalihoz.
  2. A pellet remekül aromázható, így növelve a csalogatóhatást.
  3. Komplett pelletkeverékekből nem érdemes kispórolni, versenyeken is nagy segítséget jelenthet.
  4. Method mixekhez is bátran keverd hozzá, ez nem fogja összeragasztani az anyagot, sőt lazábbá teszi, és kicsit gyorsabban oldódik.