AQUA Garant Start - Típus: 1,5 mm 25kg

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (2)A csillagok száma 5 - 5
Gyártó
AQUA-GARANT

Termék kód
AG560

Teljes ár
60.250 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

Az AQUA START pellet az AQUA GARANT cég legmagasabb minőségű pelletje, hiszen eredetileg a halneveldéknek készült, ahol a növendék halak a legjobb minőségű táplálékot igénylik. A horgászatban viszont kifejezetten versenykörülmények között mutatja meg... több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
AQUA Garant Start - Típus: 1,5 mm 25kg 1,5mm 800g Raktáron 2-4 napon belül 2.920 Ft
AQUA Garant Start - Típus: 1,5 mm 25kg 1,5 mm 25kg Raktáron 2-4 napon belül 60.250 Ft

Az Aqua Start pelletek, kifejezetten versenykörülmények között mutatják meg a bennük rejtőző potenciált. Extrém magas beltartalmi értékekkel rendelkezik, megspékelve némi attraktorral, aminek hatására a halak még intenzívebb táplálkozásba kezdenek. Kiemelkedő, 54%-os fehérjetartalmának minőségére, a spanyol halliszt a garancia. Ez a vízben nagyon jól oldódik és terjed szét, a kosarad körül koncentrálva a halakat.

A gabona sem maradt ki a pelletből, szénhidráttartalmát a búza és a napraforgó adja. A nyerhető energia mennyisége és minősége mindig fontos szempont, amikor a hal kiválasztja a megfelelő táplálékot. Az Aqua Start könnyen emészthető, és gyorsan energiává alakítható, így a kapások is gyorsan jelentkeznek.

Az esszenciális zsírsavak nagyon fontos szerepet töltenek be a halak tápanyagszükségletében, ehhez jutnak hozzá ugyanis a legnehezebben a víz alatt, természetes táplálékból. Ebből adódik, hogy azok a táplálékforrások, amikben ezek az értékes zsírok megtalálhatóak, a legkeresettebbek a víz alatti világban. Az Aqua Start ebből is kizárólag a legjobbat, a halolajat tartalmazza.

Ilyen paraméterek mellett nem is kérdéses, hogy mi teszi ezt a pelletet egy nagyszerű versenykajává. De ha mindez nem lenne elé, gondoljunk csak az attraktorra, ami a pelletet a magas tápérték mellett különösen vonzóvá teszi.

Használata:
Ahány mm-es a pellet, annyi percig kell áztatni, majd a vizet leöntve, lecsorgatva azonnal használatba vehető. Tehát egy 1,5 mm-es pelletet, maximum 1,5 percig szabad áztatni. Etetőanyaghoz keverve „panírozva”, vagy önállóan is azonnal kosárba tölthető, legyen az bordás, vagy method kosár. Kiválóan aromásíthatók is.

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 A csillagok száma 5 - 5

+

-

Segített Önnek ez a recenzió? Áno(0) Nie(0)