Aqua Garant Method Pellet Box 400g - Típus: Zima

Akció
Gyártó

Termék kód
AAGTB000

Teljes ár
2.340 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

4 féle Aqua Garant pellett meghatározott arányú keveréke, melynek szemcsemérete 1,5-2mm. Az arányokat a tesztidőszak alatt folyamatosan finomítottuk, míg végül előállt egy olyan keverék, amely a lehető legtöbb vízben maximálisan teljesít. több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Aqua Garant Method Pellet Box 400g - Típus: Zima Leto Raktáron 2-4 napon belül 2.340 Ft
Aqua Garant Method Pellet Box 400g - Típus: Zima Jeseň Raktáron 2-4 napon belül 2.340 Ft
Aqua Garant Method Pellet Box 400g - Típus: Zima Jar Raktáron 2-4 napon belül 2.340 Ft
Aqua Garant Method Pellet Box 400g - Típus: Zima Zima Raktáron 2-4 napon belül 2.340 Ft

4 féle Aqua Garant pellett meghatározott arányú keveréke, melynek szemcsemérete 1,5-2mm. Az arányokat a tesztidőszak alatt folyamatosan finomítottuk, míg végül előállt egy olyan keverék, amely a lehető legtöbb vízben maximálisan teljesít.

A kimagasló beltartalom megtartása mellett a lehető leggyorsabb bontás volt az elsődleges szempont. Ha a keverési arányokat betartod, olyan mixet kapsz, hogy becsapódás után nagyjából 6mp-ig szinte nem is mozdul a kosárban. Ez az idő általában elég a kosár fenékre süllyedéséhez. Ha letelik ez a kis idő, a kosár szinte felrobban, olyan gyorsasággal történik meg a bontás.

A termék praktikus keverőedényben kerül forgalomba, amely egyszerű bekeverést és töltést tesz lehetővé. Mindössze 2dl folyadékot kell hozzáönteni, jól összerázni, 10-15 percet állni hagyni, majd élvezni az élménypecát :) A keverőedény visszazárható, újra felhasználható.

Csomagolás 400 g
V balení 1