Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

AQUA Garant Classic - Típus: 6mm 25kg

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (4)A csillagok száma 5 - 5
Gyártó
AQUA-GARANT

Termék kód
AG545

Teljes ár
24.560 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

Az Aqua Classic pelletek beltartalmát kifejezetten a pontyok tápanyagszükségletei alapján állították össze. Fehérjetartalma magas, 33%. Ennek nagyrészét a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő spanyol halliszt illetve vérliszt adja. több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
AQUA Garant Classic - Típus: 6mm 25kg 2mm 800g Raktáron 2 - 4 nap 1.420 Ft
AQUA Garant Classic - Típus: 6mm 25kg 2mm 25kg Raktáron 2 - 4 nap 29.220 Ft
AQUA Garant Classic - Típus: 6mm 25kg 4mm 800g Raktáron 2 - 4 nap 1.180 Ft
AQUA Garant Classic - Típus: 6mm 25kg 4mm 25kg Raktáron 2 - 4 nap 24.560 Ft
AQUA Garant Classic - Típus: 6mm 25kg 6mm 800g Raktáron 2 - 4 nap 1.180 Ft
AQUA Garant Classic - Típus: 6mm 25kg 6mm 25kg Raktáron 2 - 4 nap 24.560 Ft
AQUA Garant Classic - Típus: 6mm 25kg 8mm 800g Raktáron 2 - 4 nap 1.180 Ft
AQUA Garant Classic - Típus: 6mm 25kg 8mm 25kg Raktáron 2 - 4 nap 24.560 Ft

Az Aqua Classic pelletek beltartalmát kifejezetten a pontyok tápanyagszükségletei alapján állították össze. Fehérjetartalma magas, 33%. Ennek nagyrészét a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő spanyol halliszt illetve vérliszt adja.

Természetesen tartalmaz növényi összetevőket is, melynek gerincét a búza, a repce és a különösen értékes tápanyagokkal bíró gabona lepárlók adják. Ezek garantálják a pellet megfelelő szénhidrát és rosttartalmát, valamint a könnyű emészthetőségét.

Az esszenciális zsírsavak nagyon fontos szerepet töltenek be a halak tápanyagszükségletében, ehhez jutnak hozzá ugyanis a legnehezeben a víz alatt, természetes táplálékból. Ebből adódik, hogy azok a táplálékforrások, amikben ezek az értékes zsírok megtalálhatóak, a legkeresettebbek a víz alatti világban. A pelletben 2 féle is helyet kapott ezekből, a halolaj valamint a repceolaj, melyek tökéletesen kiegészítik egymást.

A fentiekből látható, mennyire teljes értékű táplálékforrás ez a pellet. Ez teszi teljes mértékben kikerülhetetlenné a halak számára.

Az Aqua Classic pellet jó nedvszívó képességű, ezért könnyedén aromázható bármilyen folyékony, vagy vízoldékony aromával, a csalógatóhatás további növelése érdekében. Ez azonban nem feltétlenül szükséges, alapvetően markáns, halas illata van.

Vízbe érkezve kifejezetten gyorsan bont, percek alatt behúzza a halat a közelből. Ez persze nem azt jelenti, hogy a pellet gyorsan feloldódik, csupán a halak számára érzékelhető összetevők kezdenek nyitni, és szétszóródni a környéken.

Ajánlott önmagában kora tavasztól késő őszig, de a nagyon hideg vizekben már érdemes Aqua Uni vagy Aqua Profi pelletekkel keverni.

Célhalak: ponty, kárász, keszegfélék, compó és még az amúr is.

Használat:

  1. Horgászat előtt kb 20-30 perccel érdemes bekeverni.
  2. 100g pellethez 0,5dl aromát és/vagy vizet kell használni.
  3. A szükséges mennyiségeket bele kell önteni egy fedeles műanyag edénybe, majd alaposan összerázni.
  4. Max 30 perc alatt éri el a tökéletes, method kosárhoz való állagot. Ha kezd száradni és túl pergőssé válik, érdemes átnedvesíteni egy kevés vízzel.
  5. A csalit a legjobb csalitüskén vagy hajszálelőkére fűzve tálalni. Megfelelő lehet lebegő, balanszírozott vagy süllyedő csali is a célhalak függvényében.
  6. Egyéb etetőanyaghoz keverésnél az előkészítés nem változik, a megfelelő állagú pelletet érdemes a kész anyaghoz keverni.
  7. Egyéb pelletekkel keverve pl Aqua Uni vagy Aqua Profi, célszerű elsőként a többféle pelletet egy keverőedényben elegyíteni, majd utána hozzáadni a szükséges folyadékot.
  8. Gyümölcsös, édes, halas vagy büdös aromákkal is érdemes kipróbálni, kellemes meglepetéseket okozhat.
csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 A csillagok száma 5 - 5

Alap etetésnek kiváló.

Nincs

Segített Önnek ez a recenzió? Áno(0) Nie(0)


csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 A csillagok száma 5 - 5

+

-

Segített Önnek ez a recenzió? Áno(0) Nie(0)