Teljes ár
3.390 Ft

Gyártó
AQUA-GARANT

Termék kód
AG548

Weight
0.8 kg

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje

Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

Az Aqua Catch pelletek kifejezetten nagytestű pontyok, tokok és amúrok számára készült, nagyméretű, 20mm átmérőjű fúrt horogpelletek, melyek etetésre és csalizásra egyaránt alkalmasak. A halak tápanyagszükséglete a méretükkel együtt folyamatosan változik, éppen ezért ha nagy halat szeretnél fogni, a csalinak is ennek megfelelő beltartalommal kell rendelkeznie. több

Az Aqua Catch pelletek kifejezetten nagytestű pontyok, tokok és amúrok számára készült, nagyméretű, 20mm átmérőjű fúrt horogpelletek, melyek etetésre és csalizásra egyaránt alkalmasak. A halak tápanyagszükséglete a méretükkel együtt folyamatosan változik, éppen ezért ha nagy halat szeretnél fogni, a csalinak is ennek megfelelő beltartalommal kell rendelkeznie.

Az Aqua Catch pelletnél erre az eleve szelektáló hatásra rátettek egy lapáttal a méret tekintetében is, ezt a kárász és keszegfélék nagyon kis eséllyel tudják felvenni.

Fehérjetartalma 40%, melyről javarészt a spanyol halliszt gondoskodik.

Könnyű emészthetőségét a válogatott szénhidrátok garantálják. A szójadara, búza, kukoricasikér, búzasikér mind-mind nagyon fontos összetevőket tartalmaznak a magas rost, ásványi anyag és vitamintartalom eléréséhez.

Az esszenciális zsírsavak nagyon fontos szerepet töltenek be a halak tápanyagszükségletében, ehhez jutnak hozzá ugyanis a legnehezeben a víz alatt, természetes táplálékból. Ebből adódik, hogy azok a táplálékforrások, amikben ezek az értékes zsírok megtalálhatóak, a legkeresettebbek a víz alatti világban. A pelletben 3 féle is helyet kapott ezekből. A halolaj valamint állati és növényi zsírok, melyek tökéletesen kiegészítik egymást, és extra fogossá, lassan oldódóvá teszik a csalinkat.

Oldódási idő vízhőmérséklettől függően 6-10 óra, így hosszan tartó etetési időt garantál.

Vigyázat! A pellet magas olaj- és halliszt tartalma nagyon erős vonzóhatást gyarorol a halakra, úgyhogy amikor ezt veted be, az nem pihentető horgászat lesz. :)

Ajánlott önmagában egész évben.

Célhalak: kifejezetten nagytestű pontyok, amúrok és tokok.

Használat:

  1. Kimondottan alkalmas hajszálelőkés csalizáshoz önmagában sülyedő, vagy pop up-al balanszírozott csaliként felkínálva
  2. Használatakor mindig figyelj a horog méretére. Ehhez a pellethez olyan méretű horgot kell választani, aminél ha belenézel oldalról az előkébe, a horog hegye picit kintebb van a csali szélénél. Így sokkal biztosabb az akadás.
  3. Alapozó etetéshez, ne dobj be egyszerre sokat belőle, inkább a folyamatos etetésre helyezz hangsúlyt.
  4. Bojlizáshoz is tökéletes, célszerű keverni belőle néhány szemet az alap etetésre szánt keverékhez is. Bármilyen bojlival kombinálható, de legjobb talán a pop upok mellé.
  5. Ha nem készítessz alap etetést, pva hálóban vagy pva szalagon érdemes a horog mellé akasztani néhány szemet, a gyorsabb csalogatóhatás érdekében.
  6. Ha DIP-eled, nagyjából 10-30 perc között érdemes benne áztatni, ennyi idő alatt elég aromát tud felvenni.