Gyártó
AQUA-GARANT

Termék kód
PAG548

Teljes ár
3.430 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

Az Aqua Catch pelletek kifejezetten nagytestű pontyok, tokok és amúrok számára készült, nagyméretű, 20mm átmérőjű fúrt horogpelletek, melyek etetésre és csalizásra egyaránt alkalmasak. A halak tápanyagszükséglete a méretükkel együtt folyamatosan változik, éppen ezért ha nagy halat szeretnél fogni, a csalinak is ennek megfelelő beltartalommal kell rendelkeznie. több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
AQUA Garant Catch 20mm 20mm 800g Raktáron 2 - 4 nap 3.430 Ft
AQUA Garant Catch 20mm 20mm 25kg Raktáron 2 - 4 nap 71.670 Ft

Az Aqua Catch pelletek kifejezetten nagytestű pontyok, tokok és amúrok számára készült, nagyméretű, 20mm átmérőjű fúrt horogpelletek, melyek etetésre és csalizásra egyaránt alkalmasak. A halak tápanyagszükséglete a méretükkel együtt folyamatosan változik, éppen ezért ha nagy halat szeretnél fogni, a csalinak is ennek megfelelő beltartalommal kell rendelkeznie.

Az Aqua Catch pelletnél erre az eleve szelektáló hatásra rátettek egy lapáttal a méret tekintetében is, ezt a kárász és keszegfélék nagyon kis eséllyel tudják felvenni.

Fehérjetartalma 40%, melyről javarészt a spanyol halliszt gondoskodik.

Könnyű emészthetőségét a válogatott szénhidrátok garantálják. A szójadara, búza, kukoricasikér, búzasikér mind-mind nagyon fontos összetevőket tartalmaznak a magas rost, ásványi anyag és vitamintartalom eléréséhez.

Az esszenciális zsírsavak nagyon fontos szerepet töltenek be a halak tápanyagszükségletében, ehhez jutnak hozzá ugyanis a legnehezeben a víz alatt, természetes táplálékból. Ebből adódik, hogy azok a táplálékforrások, amikben ezek az értékes zsírok megtalálhatóak, a legkeresettebbek a víz alatti világban. A pelletben 3 féle is helyet kapott ezekből. A halolaj valamint állati és növényi zsírok, melyek tökéletesen kiegészítik egymást, és extra fogossá, lassan oldódóvá teszik a csalinkat.

Oldódási idő vízhőmérséklettől függően 6-10 óra, így hosszan tartó etetési időt garantál.

Vigyázat! A pellet magas olaj- és halliszt tartalma nagyon erős vonzóhatást gyarorol a halakra, úgyhogy amikor ezt veted be, az nem pihentető horgászat lesz. :)

Ajánlott önmagában egész évben.

Célhalak: kifejezetten nagytestű pontyok, amúrok és tokok.

Használat:

  1. Kimondottan alkalmas hajszálelőkés csalizáshoz önmagában sülyedő, vagy pop up-al balanszírozott csaliként felkínálva
  2. Használatakor mindig figyelj a horog méretére. Ehhez a pellethez olyan méretű horgot kell választani, aminél ha belenézel oldalról az előkébe, a horog hegye picit kintebb van a csali szélénél. Így sokkal biztosabb az akadás.
  3. Alapozó etetéshez, ne dobj be egyszerre sokat belőle, inkább a folyamatos etetésre helyezz hangsúlyt.
  4. Bojlizáshoz is tökéletes, célszerű keverni belőle néhány szemet az alap etetésre szánt keverékhez is. Bármilyen bojlival kombinálható, de legjobb talán a pop upok mellé.
  5. Ha nem készítessz alap etetést, pva hálóban vagy pva szalagon érdemes a horog mellé akasztani néhány szemet, a gyorsabb csalogatóhatás érdekében.
  6. Ha DIP-eled, nagyjából 10-30 perc között érdemes benne áztatni, ennyi idő alatt elég aromát tud felvenni.