AQUA Betain Complex 800g - Típus: White

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (3)A csillagok száma 5 - 5
Gyártó
AQUA-GARANT

Termék kód
TM560

Teljes ár
2.330 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
2.440 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
5% (110 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

A horgászok körében népszerű Aqua pelletekből készült speciális adalékkal ellátott keverék, amely a pelletekben lévő magas protein tartalom mellett kellő mennyiségben tartalmaz betaint és színezéket is. A betain természetes eredetű étvágyfokozó. Szél... több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
AQUA Betain Complex 800g - Típus: White Green Raktáron 2-4 napon belül 2.330 Ft
AQUA Betain Complex 800g - Típus: White White Raktáron 2-4 napon belül 2.330 Ft
AQUA Betain Complex 800g - Típus: White Yellow Raktáron 2-4 napon belül 2.330 Ft
AQUA Betain Complex 800g - Típus: White Red Raktáron 2-4 napon belül 2.330 Ft
AQUA Betain Complex 800g - Típus: White Orange Raktáron 2-4 napon belül 2.330 Ft

A horgászok körében népszerű Aqua pelletekből készült speciális adalékkal ellátott keverék, amely a pelletekben lévő magas protein tartalom mellett kellő mennyiségben tartalmaz betaint és színezéket is. A betain természetes eredetű étvágyfokozó. Széles körben használt adalékanyag a csalogató hatás növelésére.

A táplálék felismerésben a halak főként szaglószervükre hagyatkoznak, amelyet a vízben kioldódó egyes aminosavak, valamint a betain is stimulálnak. A betain táplálkozási ingert vált ki, ezért is használják intenzív tartásban nevelt halak takarmányozására. Vízbe érve látványos ködöt képez, amely már süllyedés közben felkelti a halak figyelmét.

Az Aqua Betain Complex négy színben készül, hogy a mederfenéktől jól eltérjen. Verseny körülmények között mikor a kapások intenzitása alábbhagy, egy-egy új színárnyalat felerősítheti a halak csökkenő kapókedvet. Az ilyen szituációkhoz készült az Aqua Betain Complex termékcsalád. A Betain Green spirulinát, tengeri algát tartalmaz.