Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

AQUA Betain Complex 800g

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (2)A csillagok száma 5 - 5
Gyártó
AQUA-GARANT

Termék kód
PTM563

Teljes ár
2.360 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
2.470 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
4% (110 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

A horgászok körében népszerű Aqua pelletekből készült speciális adalékkal ellátott keverék, amely a pelletekben lévő magas protein tartalom mellett kellő mennyiségben tartalmaz betaint és színezéket is. A betain természetes eredetű étvágyfokozó. Szél... több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
AQUA Betain Complex 800g Green Raktáron 2 - 4 nap 2.360 Ft
AQUA Betain Complex 800g White Raktáron 2 - 4 nap 2.360 Ft
AQUA Betain Complex 800g Yellow Raktáron 2 - 4 nap 2.360 Ft
AQUA Betain Complex 800g Red Raktáron 2 - 4 nap 2.360 Ft
AQUA Betain Complex 800g Orange Raktáron 2 - 4 nap 2.360 Ft

A horgászok körében népszerű Aqua pelletekből készült speciális adalékkal ellátott keverék, amely a pelletekben lévő magas protein tartalom mellett kellő mennyiségben tartalmaz betaint és színezéket is. A betain természetes eredetű étvágyfokozó. Széles körben használt adalékanyag a csalogató hatás növelésére.

A táplálék felismerésben a halak főként szaglószervükre hagyatkoznak, amelyet a vízben kioldódó egyes aminosavak, valamint a betain is stimulálnak. A betain táplálkozási ingert vált ki, ezért is használják intenzív tartásban nevelt halak takarmányozására. Vízbe érve látványos ködöt képez, amely már süllyedés közben felkelti a halak figyelmét.

Az Aqua Betain Complex négy színben készül, hogy a mederfenéktől jól eltérjen. Verseny körülmények között mikor a kapások intenzitása alábbhagy, egy-egy új színárnyalat felerősítheti a halak csökkenő kapókedvet. Az ilyen szituációkhoz készült az Aqua Betain Complex termékcsalád. A Betain Green spirulinát, tengeri algát tartalmaz.