A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

A THE END széria C-SHANK horgai #4 - Méret: #4

Akció -9%
Gyártó
Delphin

Termék kód
623003004

Teljes ár
1.340 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
1.480 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
9% (140 Ft ÁFÁ-val)

Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 5 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 5 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

Ez a jó minőségű pontyozó horog a legmagasabb minőségű alapanyagból a THE END széria. A kifinomult forma és az egyedülálló japán alapanyagnak köszönhe több

Méret Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
A THE END széria C-SHANK horgai #4 - Méret: #4 #4 Raktáron 2 - 5 nap 1.340 Ft
Ez a jó minőségű pontyozó horog a legmagasabb minőségű alapanyagból a THE END széria. A kifinomult forma és az egyedülálló japán alapanyagnak köszönhetően a sorozat minden egyes horogja rendkívül nagy szilárdságú és nagy élességű. A horog felülete nagy szilárdságú matt Teflon réteggel van kialakítva. A horog füle pontosan illeszkedik a horog szárához, így ebben a pontban nincs közte hézag sem éles él!
A C-SHANK típus az ívelt curved shank kategóriába tartozik. Ennek az alaknak a vitathatatlan előnye a különleges íve, amely nagymértékben minimalizálja a halak vesztését horgászatkor. Jellemzője a gyors fogás és használatakor nem szükséges horogbefordító. Használható fenekes horgászatnál csalival, vagy pop-up -os horgászatnál.
Műszaki paraméterek:
- füllel
- ellencsúccsal (szakállal)
- tengelyirányban egyenes
- keresztmetszet laposított